Cum ne afecteaza iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana?

29
Iun

Cum ne afecteaza iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana?

Rate this item
(4 votes)

 

             In urma rezultatului Referendumului prin care Marea Britanie a ales sa iasa din Uniunea Europeana, dorim sa va informam cu privire la consecintele acestui fapt asupra aplicatiei dvs. pentru joburile din Marea Britanie.

             Angajatorii ne-au asigurat ca statutul romanilor si cel al altor nationalitati membre UE care doresc sa lucreze in Marea Britanie nu s-a schimbat.
In cazul in care se va produce o schimbare, durata pana la care aceasta se va impune va fi intre 2 si 10 ani.
 
             Pana la momentul iesirii propriu-zise a Marii Britanii din Uniunea Europeana,
romanii continua sa aiba drept de munca in Marea Britanie si sunt asteptati de catre angajatorii colaboratori ai agentiei noastre.

            Conform declaratiei Cristinei Irimia, reprezentanta comunitatii de romani din UK, acestia nu sunt afectati de schimbarile in plan politic:
 
“Ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană e un proces care va dura, de aceea este timp suficient pentru românii care sunt în Marea Britanie să își legalizeze statutul.
Orice cetățean român care lucrează în Marea Britanie cu forme legale nu va fi afectat, deoarece drepturile lui vor continua să existe și post-ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană".

 
            
Declaratia este valabila si pentru romanii care aplica pentru locuri de munca in UK in perioada imediat urmatoare.
 
             Pentru informatii detaliate sau programarea unui interviu, ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon: 021 310.83.69/ 0757.040.552.

   
contact

trimite-ne un mesaj

Please prove you are human!
contact@eurolife-consulting.ro
0213.108.369
Bd Theodor Pallady 107, Sector 3 - Bucuresti