Despre Noi

A dori sa iti dezvolti o cariera de succes in strainatate inseamna sa alegi intodeauna pe cineva priceput care sa transforme ceea ce doresti, in realitate, iar acest lucru (desi nu pare) este cel mai greu, asta deoarece exista un numar foarte mare de firme pe piata care isi ofera serviciile de recrutare, dar asta nu inseamna ca rezultatul va fi unul de succes.

Cine suntem?

Eurolife Consulting este una din cele mai mari companii de recrutare personal din Romania .Infiintata in anul 2005 si are ca obiect de activitate selectia si plasarea fortei de munca pe plan intern si extern, cat si de dezvoltare a programelor culturale in Europa .

Dispunem de personalul necesar in domeniu psihologic, juridic , resurse umane , cat si de experienta profesionala , acumulata pana in prezent ce reprezinta cu succes interesele si activitatea Eurolife Consulting Colaboram cu angajatori din Marea Britanie, Grecia si Cipru , Spania, Franta, Sua si Olanda pentru a oferi locuri de munca pentru persoane calificate in domeniul medical si hotelier . De asemenea punem la dispozitie programe de internship si practica profesioanala platita in domeniul hotelier pentru studenti si tineri absolventi, pe durata sezonului de vara in Grecia , Cipru si Spania. Sistemul nostru informational avansat ne ajuta sa mentinem si sa actualizam permanent baza de date a candidatilor , ceea ce ne permite sa avem acces rapid la candidatii potriviti pentru orice departament. De aceea clientii nostri vor fi multumiti , indiferent de cererea lor in domeniul recrutarii. . Fiecare client va fi asistat permanent de consultantul personal .

Obiectiv:
Principalul nostru obiectiv este sa stabilim relatii de durata cu clientii si partenerii nostri-legaturi bazate pe incredere, apropieri profesionale bucurandu-ne de ceea ce facem. Proiectele noastre sunt concepute sa se adreseze direct nevoilor si sa va satisfaca cerintele.

Misiune:
Scopul nostru este să fim un liant între angajator şi candidat, misiune prin care facilităm intermedierea informaţiilor, cererilor din partea angajatorilor către candidati, în acelaşi timp reuşim să implementăm sisteme noi cu ajutorul partenerilor noştri din toată lumea. Aceste noutăţi sunt menite să faciliteze, să eficientizeze efortul depus de noi precum şi să asigure confort pentru client.

Valori:
- Respect şi corectitudine - doar alături de voi putem rămâne pe piaţă, de aceea respectarea lor este esenţială
- Integritate şi onestitate - demonstrăm angajamentele şi respectăm promisiunile
- Focusare pe nevoile clienţilor - impunem în permanenţă cele mai înalte standarde pentru satisfacerea clienţilor
- Competenţă şi profesionalism

contact

trimite-ne un mesaj

Please prove you are human!
contact@eurolife-consulting.ro
0213.108.369
Bd Theodor Pallady 107, Sector 3 - Bucuresti