Ce este NMC?

22
Sep

Ce este NMC?

Rate this item
(1 Vote)


NMC este prescurtarea de la Nursing and Midwifery Council – reprezintă, de fapt, coresponentul Ordinului Asistentilor Medicali din România. Așa cum în țara noastră există o organizație care se ocupă e înregistrarea Asistenților Medicali și de asigurarea drepturilor de practică, exact după același model este organizat și NMC-ul în Marea Britanie.

Prin urmare, pentru a putea profesa pe poziția de Asistent Medical Generalist în orice instituție medicală din Marea Britanie este necesar să vă înscrieți la NMC – în urma acceptării la NMC veți primi un număr PIN care va face dovada faptului că aveți dreptul de a profesa ca Asistent Medical Generalist pe teritoriul Marii Britanii.

 

Care sunt pașii pentru aplicare?

Ceea ce trebuie să știți, în primul rând, este că pentru a obține PIN-ul este necesar să aplicați la NMC – aplicarea presupune solicitarea unui formular de aplicare de la NMC, realizarea dosarului cu documente doveditoare (că sunteți Asistent Medical Generalist înregistrat în România și că nu aveți abateri profesionale) și trimiterea acestora către NMC. Acum este necesar să faceți plata de 110 Lire Sterline în contul NMC.

După trimiterea acestor documente veți intra într-o perioadă de așteptare în care documentele dvs vor fi verificate – această perioadă poate să dureze între 4 și 8 luni. În acest timp, dacă este necesar, vi se pot solicita documente adiționale celor pe care le-ați transmis deja (vi se poate solicita din nou cazierul judiciar, copie după diplomă, o parte a formularului de aplicație – dacă nu a fost completat coect- etc). Imediat ce primiți solicitarea documentelor adiționale trebuie să le trimiteți cât se poate de repede pentru a nu prelungi inutil procesul de acceptare in cadrul NMC.

După această perioadă de verificare a documentelor dvs. veți primi o Scrisoare de Acceptare pe care va trebui să o completați și să o trimiteți la NMC – acum, trebuie să faceți plata de 120 de Lire Sterline în contul NMC.

După ce completați acest formular și faceți plata de 120 de Lire Sterline, în maxim 4 săptămâni veți primi PIN-ul și veți devni ASISTENT MEDICAL GENERALIST ÎNREGISTRAT PE TERITORIUL MARII BRITANII!

*Agenția Eurolife Consulting vă poate oferi suport în tot acest proces absolut gratuit, astfel încât să aveți siguranța obținerii PIN-ului în cel mai scurt timp posibil. Pentru a vă ajuta este necesar să obțineți o ofertă fermă de muncă în cadrul agenției noastre.

Pentru întrebări sau nelămuriri privitoare la modul în care puteți obține oferta și primi suport grauit pentru obținerea PIN-ului, vă rog să ne scrieți pe adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. saua să ne contactați telefonic la numerele de telefon 021 310.83.69 sau 0722.92.53.41.

   
contact

trimite-ne un mesaj

Please prove you are human!
contact@eurolife-consulting.ro
0213.108.369
Bd Theodor Pallady 107, Sector 3 - Bucuresti